JAG ÄLSKAR...

Allmänt / Permalink / 1
"Don´t find love, let love find you. That´s why it´s called falling in love, because you don´t force yourself to fall, you just fall..."

Jag börjar bli svag för tatueringar??? stavas? JA TATOO´S!
nej men jag börjar fundera på att en eller två ska pryda min vita kropp.
Texten ovan, är något jag tänker på?!
skrivet över revbenen i någon fin text?
Har alltid velat haft mitt namn skrivet på foten. precis i höjd med att pumpsen slutar och endast mitt namn följer dess siluett.

Jag längtar så till sommaren. Det är riktigt knäckande att vara en sådan fryslort som jag är.
Vill ligga i min älskades famn på en vitstrand och bara njuta av värmen, gott sällskap, god mat och bara vara lycklig.

/JDH

Det är inte inte inte inte ett gott täcken...

Allmänt / Permalink / 0

Det är inte inte inte inte ett gott täcken när det börjar krisa sig i handtagen? Vad har hänt? Kärleksmys, matförtjusning, en downperiod eller? Nej jag tror jag joinar mitt team och med hälsan inspereras till stringbikini säsongen 2011. Team body, run for your life.Com. Haha sicken humor jag har. Slet mig i backen igår kan jag även roa er med. Klev ur bilen och innan jag visste ordet av låg jag under bilen. Var helt säker på att ledbandet i ena knät var av. Svor en ramsa i regnet och vatten pölen innan jag insåg att ledbandet fortfarande höll och jag kunde ta mig upp på egen hand, dock väldigt mörbultad. Jag har idag fortfarande ont, ett jack i ena vaden och en ''liten'' sträckning tror jag i det förbannade ledbandet. Anar att det skedde pga att jag på fm i går suttit med en kusin och planerat sommarens löptest. Midnattslopp och tjejmilen. Blir kvartett i år igen och resultatet kan bara bli bättre än föregående år? Vinst. Jaja kan hästarna springa på löpband kan jag med. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsen.

Till top