God morgon. Ny start på ett nytt liv. Ut m...

Allmänt / Permalink / 0

img_8189 (MMS)

God morgon. Ny start på ett nytt liv. Ut med det gamla in med det nya. Klockan 06.20 var jag ute och gick. Nu ska kroppen formas. Slut ätit av skräp mat. Jihoo, en spark på min gropiga röv var just vad jag behövde. Och den helgen gav mig det tecknet. En idiot har snott min dekoration på trappan, jag har haft sönder en favorit tröja och jag fick en "nyhet" som jag inte vet hur jag ska hantera men vägrar lägga energi på. Nu kör vi tjejer, bättre start på veckan kan vi inte få.

Hej lördag kväll. Mys brallorna är på, lil...

Allmänt / Permalink / 0

img_7289 (MMS)

Hej lördag kväll. Mys brallorna är på, lillan sover och falafel rullen ligger på jäsning i magen. Vi har haft en Wii dag. Har vägt in mig för ett tränings program på två månader som ska ta mig till match vikt. Ebba dängde oss i jogging och jag rockar rock ring som en världs mästare. Det är riktigt kul med Wii fit. Vill nån komma och leka med mig och brädan nån dag? Hoffe mannen vill ju inte ha en dunder klump på ryggen så ja vad säger man?! Nu får ni sova så gott. Jag ska spola tbax och se så mycket bättre med coola Lena Ph mfl. Natti natti. Ps. Bilden som finns med. Ap snyggt linne till bruna kroppen. Ds.

God morgon mammas läsare. Mamma är lite tr...

Allmänt / Permalink / 1

img_9042 (MMS)

God morgon mammas läsare. Mamma är lite trött idag. Hon ligger och slöar på soffan medans jag är uppe och hoppar och ser på Disney junior på Tvn. Jag var uppe till 23.30 igår kväll för vi hade gäster. Mormor, Göran, moster Erika, Molly och lilla Elsa var gästerna. Mamma lagade kyckling smörgåsar och jag åt en Pan pizza, nams! Sen spela vi Wii. Det är jätte roligt. Jag, Ika och mamma vann. Och Erika lärde mig looser tecken. Idag ska vi till mammas kusin som fått en bebis , Elvira på fika. Mormor ska bjuda på mat i em och idag är det lördag så jag får köpa lördags godis. Hejdå kram Ebba

Till top