Lekrum

Heminredning / Permalink / 1

Ja igår flödade tankarna fritt här hemma ska ni veta.
Vi vet att det kommer bli några "barnår" för vår del och tanken har hela tiden varit att göra om övervåningen till lek avdelning men just för stunden är vi väldigt nöjda med soff delen där uppe och känner att vi inte alls vill göra om. Plus att hur smart är det egentligen att ha "lekrummet" på en annan våning än den som köket finns på? Hos oss iaf blir det så att det är i köket vi hänger ensamma och med gäster.
Då föddes tanken om "ett perfekt lekrum" i vårt nuvarande matrum som är en mardröm från golv till tak. Finns inget med det rummet som vi är nöjda med, inget!

Sakta men säkert kom den ena idén efter den andra fram.
Det ska vara ett smart rum som både små barn,vuxna och Ebba kan vara i.
Har ni tips?
Googlar man på lekrum så kommer massa av bra idéer fram och några av dessa kommer vi försöka genom föra i den mån vi kan men jag röstar högt för att det ska byggas en egen liten Ica affär där inne.
Magnus gillar nog bensin station mer men vi kommer nog komma överens och i värsta fall kan vi väll göra båda?! Ni läste VI va?
Ja jag kommer säkert bygga,rita och såga, NOT!!!
Jag står för "tänket" här hemma. Jag skenar iväg och kräver massa saker och han var ju så dum och satta ribban så högt och visade sina kunskaper när han byggde våran garderob så en liten affär kan väl inte vara svårt för han att bygga.

Bilden är lånad från Google sökning "lekrum" styleroom.

Till top