GODDAGENS!

Allmänt / Permalink / 0


Dagens bild säger allt.
Handbollsmatchen väntar. Jag har hunnit med badhuset med mina nära och kära. Jag bjöd på brunsch till frukost vilket uppskattades för vissa skidåkare.
Ska dra i mig annanaspaj nu.
Heja SVERIGE.

/JDH

/JDH

Se på luffarn som går här på vägen, se luf...

Allmänt / Permalink / 0

Se på luffarn som går här på vägen, se luffarn guds lillefyr. Och när det blir vår går han ut och går för att söka sig äventyr. Han går så långt som vägarna räcker... Han vill vara fri som en fågel. Rasmus på luffen mina vänner, underbart äventyr/film/saga. Astrid Lindgren ska absolut pryda en valörsedel. Vilken underbar dag det är. Är just i skrivandes stund på väg ut för att grilla korv. Familjen utökades till 5 i morse när vi vaknade till telefonen för att få frågan om vi/jag kunde vara hundvakt. Dollar och Kaspar kom och gjorde oss sällskap under dagen. Ha en bra dag. Vissa gifter sig, och just därför skiner solen som mest. Jenny och Jimmie ska bli ett. Sköt om er. Kram JDH. Ps. Mannen i mitt liv, jag hade sagt ja. Ds.

Hej hej i stugan. Jag undrar om förträngni...

Allmänt / Permalink / 0

Hej hej i stugan. Jag undrar om förträngningsmekanism? Gäller det allt eller i bara vissa tillfällen. Saker man inte minns har aldrig hänt. Jag väljer att inte minnas vissa saker. Jag skulle vilja kunna välja att inte minnas vissa personer exempelvis. Trolla bort dom? Går det. Kanske skulle bli trollkarl? Är det svårt. Veckan som kommer är en ledig vecka. Bara massa mys med ebbabus. Vi ska starta veckan med bak och biblotek. Måndagen klar!

Till top