verkligheten kommer ifatt...

Allmänt / Permalink / 0
Börjar med att tala om att igår kunde man höra på morgon nyheterna att om man kunde då skulle man stanna inne. Inte ge sig ut på vägarna. Men självklart var det just den dagen av alla som jag gav mig ut på road tripp genom halva sverige.

Vi (jag och Linda Henriksson) klarade av is på hela rutan, ett ton snö, slirningar, värmechock i bilen, en nästan frontalkrock med en lastbil.
Som ni märker överlevde jag ju resan men det var knappt.

När vi kom hem bjöds det på rödvin ,det var vi värda.Idag har verkligheten kommit ifatt mig, tbax på jobbet i röda skjortan. Det gick bättre än väntat men måste nog ta upp med Pernilla om att sänka ner ciggen på översta hyllan. (vågar inte sträcka mig än)Till helgen ska jag vara bänkad i ridhuset. Niclas ska gå ett dressyrpass med Jenny och på söndag ska Emelie och Cigge vara med på banbyggarekursen. Perfekt helg.

/J

startade dagen med bullar och oboy!

Allmänt / Permalink / 0
Det är lyx morgon när man vaknar ensam (de andra sover) smyger ner och tinar bullar och ett stort glas kall oboy.
NJUTA!

Sen smög sig prinsessan ner vi kollade barnprogram.
Vi funderade ut vad vi skulle göra??? hmm, hon bestämde bakning. KLADDKAKA med nougat och en massa polly i... gott gott gott till kaffet.

Någon som vill ha? kom förbi. Jag är ju bara hemma i 2 dagar till.

 prinsessa

 världens bästa Mamma och dotter...

 Ebba hur hon har bestämt son outfit idag.

 och jag med nya frisyren!

//josefin

Måndag 25/1

Allmänt / Permalink / 0
Idag började dagen hos SVEAMAGASINET, UNDERBART. Träffade för första gången Louise,jätte duktig frisör! JAG ÄR HELT ENKELT JÄTTE NÖJD. Har bestämt mig för att spara ut mitt hår igen, ska bli fint med stora lockar igen.

Fortsatte dagen med Soppa, kaffe hos Carro och ridskolan med Ebba.
Ebba var jätte duktig idag. Inte en tår rann för hennes kind. HON vågade dock inte trava med gladiligen skrittade hon över bommarna. Ebba och Skrutten

Möte:
Ja det blev lite bättre än förra året. Tur att Therese tycker om att prata.
Kul att se Jennie.

/josefin
Till top